| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Lili
|
Wysłany: Pią Sie 02, 2024 09:27 Temat postu: Podróże male i duże |
|
|
| Cześć planuję już urlop na wakacje i zastanawiam się, jak najlepiej podróżować. Myślę o wynajęciu samochodu, bo wyjdzie chyba najtaniej. Słyszałam, że w Zabrzu swój oddział ma Beep Rent. Mają niezłą ofertę, bo za dobę płaci się kilkadziesiąt złotych. Poza tym wszystkie dokumenty wypełnia się online. Tu są szczegóły https://beep.rent/oferta/wypozyczalnia-samochodow-zabrze/ . Słyszeliście o nich? Jakie macie zdanie o nich? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pią Sie 02, 2024 09:27 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
krystynaxx
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bombelek14
|
Wysłany: Sro Lip 09, 2025 19:40 Temat postu: |
|
|
| Sprawdźcie sobie stronę, na której znajdziecie największy portal z kamery internetowe z różnych miejsc na świecie. Jest to portal, który sam regularnie odwiedzam w poszukiwaniu nowych i interesujacych miejsc. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
andrea8
|
Wysłany: Wto Wrz 30, 2025 13:22 Temat postu: |
|
|
| Chcę połączyć pracę zdalną z odpoczynkiem i górskim powietrzem. Szukam hotelu z dobrym Wi-Fi i dostępem do strefy Wellness wieczorami. Właśnie dlatego interesuje mnie pakiet mid week. Chyba powinnam zarezerwować ten pakiet, żeby zresetować głowę i jednocześnie pracować. Czy Elements Hotel ma wygodne biurka w pokojach? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
olivia
|
Wysłany: Nie Sty 04, 2026 08:06 Temat postu: |
|
|
| Szukam czegoś bliżej Europy na zimowy wyjazd, żeby było ciepło ale bez szalonego lotu... Myślę o wycieczka na wyspy kanaryjskie - ktoś był tam zimą? Czy faktycznie jest ciepło i słonecznie czy to mit? Bo ja już nie mogę patrzeć na tę polską zimę i desperacko potrzebuję słońca! Która wyspa jest najlepsza dla kogoś kto chce się po prostu relaksować na plaży? Czytałam że Teneryfa, Gran Canaria, Lanzarote - głowa mnie boli od tego wszystkiego... Pomóżcie mi wybrać! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Nie Sty 04, 2026 08:06 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |