Forum ul. Generała Tadeusza Pełczyńskiego Strona Główna ul. Generała Tadeusza Pełczyńskiego
forum mieszkańców osiedli osi ulicy Pełczyńskiego

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Ograniczenie władzy rodzicielskiej – czy to trwałe

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ul. Generała Tadeusza Pełczyńskiego Strona Główna -> Polecane Usługi
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Marcelin1

PostWysłany: Sob Sie 30, 2025 14:02    Temat postu: Ograniczenie władzy rodzicielskiej – czy to trwałe Odpowiedz z cytatem

Czy ktoś z was wie, czy ograniczenie władzy rodzicielskiej jest decyzją na stałe, czy można się starać o jej zmianę? Znalazłem informacje na https://adwokatwlublinie.pl/wladza-rodzicielska/, że sąd może różnie rozstrzygać, zależnie od sytuacji dziecka i rodziców. Zastanawia mnie jednak, jak często takie sprawy są ponownie rozpatrywane i czy są realne szanse na przywrócenie pełni praw. To dla mnie ważne, bo znam osobę, która walczy o możliwość aktywnego uczestniczenia w wychowaniu swojego dziecka. Jak to wygląda w praktyce, ktoś miał taką sytuację?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Sob Sie 30, 2025 14:02    Temat postu:

Powrót do góry
Gfvjr4f46

PostWysłany: Czw Wrz 04, 2025 11:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

kiedy można je wykonać?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Czw Wrz 04, 2025 11:36    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ul. Generała Tadeusza Pełczyńskiego Strona Główna -> Polecane Usługi Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: