Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Alienia
|
Wysłany: Pią Mar 08, 2024 10:39 Temat postu: Wesele - jakie atrakcje? |
|
|
Słyszeliście może o jakichś modnych atrakcjach, które sprawiłyby, że ta impreza będzie niezapomniana? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pią Mar 08, 2024 10:39 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Mankosa
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Anabell
|
Wysłany: Pią Maj 17, 2024 11:25 Temat postu: Atrakcje weselne |
|
|
Jeśli chodzi o ciekawe atrakcje weselne, to warto rozważyć:
1. Fotobudka – Świetna sprawa, bo goście mogą się bawić robiąc zabawne zdjęcia, a potem mieć pamiątkę na całe życie.
2. Pokaz barmański – Profesjonalni barmani tworzą widowiskowe koktajle, co nie tylko smakuje, ale i świetnie wygląda.
3. Kącik z grami dla dzieci – Jeśli macie gości z dziećmi, to naprawdę dobry pomysł, by mogły się bawić pod opieką animatora.
4. Strefa chillout – Miejsce z wygodnymi leżakami, gdzie goście mogą się chwilę zrelaksować, to strzał w dziesiątkę, zwłaszcza przy dłuższej imprezie.
5. Pyszne alkohole– Na przykład niedawno odkryty przeze mnie Bourbon Ezra Brooks Destillery Collection https://alejacapone.pl/marki-wlasne/bourbon-ezra-brooks-destillery-colection/ . Jest to luksusowy trunek, który na pewno zrobi wrażenie na gościach i doda elegancji całej imprezie. Mam nadzieję, że te propozycje okażą się dla Was przydatne. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Alicja2024
|
Wysłany: Wto Lip 09, 2024 08:52 Temat postu: |
|
|
Szukasz idealnego miejsca na swoje wymarzone wesele? Wybierz Natural Hotel na Mazurach. To obiekt położony w malowniczym otoczeniu jezior i lasów. Połączenie natury z elegancją sprawia, że to miejsce jest idealne dla par pragnących magicznej ceremonii i przyjęcia weselnego. Nie zwlekaj, zarezerwuj już dziś i zrób pierwszy krok w kierunku swojego wymarzonego wesela! www.naturalhotel.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
krystynaxx
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Fgt4ebgt21
|
Wysłany: Sro Sty 29, 2025 20:47 Temat postu: |
|
|
Ile wcześniej zarezerwować salę na wesele? Jak trafić najlepiej z czasem? Mam na oku kilka miejsc jak te http://palacwkonarach.pl/przyjecia/wesela/ a wesele za 3 lata. Może ktoś z Was planował ostatnie takie wydarzenie? |
|
Powrót do góry |
|
 |
krystynaxx
|
|
Powrót do góry |
|
 |
StaryBolszewik
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Yefcjr4fr
|
Wysłany: Nie Kwi 06, 2025 19:32 Temat postu: |
|
|
Jakie auto do ślubu będzie się teraz nadawać? Czym się kierować podczas wyboru? Jakie modele są w modzie? Planuję coś znaleźć na https://zaprojektujwesele.pl/ ale chcę wybrać najlepszą opcję. Coś podpowiecie? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Nie Kwi 06, 2025 19:32 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |