Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
menaltlika3
|
Wysłany: Pon Maj 08, 2023 07:10 Temat postu: Czy warto inwestować w Google Ads? |
|
|
Chciałbym się dowiedzieć, czy warto zainwestować w reklamę w Google Ads i jakie koszty wiążą się z taką inwestycją. Szukam informacji na temat opłacalności takiej kampanii reklamowej dla mojej firmy. Na stronie https://afterweb.pl/ile-kosztuje-reklama-w-internecie-google-ads/ znalazłem ciekawy artykuł, który poruszał ten temat. Dowiedziałem się, że koszt reklamy w Google Ads zależy od wielu czynników, takich jak konkurencja czy słowa kluczowe. Autor zwracał uwagę, że reklama w Google Ads może być opłacalna, ale wymaga dobrej strategii i monitorowania wyników. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Maj 08, 2023 07:10 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Lili
|
Wysłany: Nie Cze 02, 2024 11:16 Temat postu: |
|
|
Według mnie najlepszą formą reklamy jest własna strona www. Posiadanie strony www to jak posiadanie niekończącego się stoiska na targach, gdzie potencjalni klienci mogą swobodnie przeglądać ofertę, zdobywać informacje, a nawet nawiązywać interakcje. To interaktywne doświadczenie, które angażuje i inspiruje. Sprawdź ofertę agencji Interaktywne Strony www - robią profesjonalne strony internetowe Łódź dopasowane do potrzeb klienta i wymogów wyszukiwarek. |
|
Powrót do góry |
|
 |
krystynaxx
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|