Forum ul. Generała Tadeusza Pełczyńskiego Strona Główna ul. Generała Tadeusza Pełczyńskiego
forum mieszkańców osiedli osi ulicy Pełczyńskiego

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Jak wybrać najlepsze zajęcia pływania dla nastolatka?

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ul. Generała Tadeusza Pełczyńskiego Strona Główna -> Polecane Usługi
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Gerwazyeg

PostWysłany: Nie Paź 12, 2025 23:01    Temat postu: Jak wybrać najlepsze zajęcia pływania dla nastolatka? Odpowiedz z cytatem

Mój syn ma 13 lat i chciałby nauczyć się dobrze pływać, ale kompletnie nie wiem, gdzie go zapisać. Wiele szkół oferuje zajęcia dla dzieci, ale nie zawsze mają program dopasowany do starszych uczniów. Przeglądając internet, trafiłam na https://wodnikszkolaplywania.pl/nauka-plywania-w-zdzieszowicach-sprawdz-mozliwosci/ i wygląda to na profesjonalną szkołę z podejściem do różnych grup wiekowych. Zależy mi na miejscu, gdzie instruktorzy naprawdę potrafią motywować młodzież, a nie tylko "odhaczać" lekcje. Czy ktoś ma doświadczenia z takimi zajęciami i może coś doradzić?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Nie Paź 12, 2025 23:01    Temat postu:

Powrót do góry
Bombelek14

PostWysłany: Pią Lis 28, 2025 19:05    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ostatnio coraz bardziej zwracam uwagę na to, jakie zabawki trafiają do naszego domu. I muszę przyznać, że Kraina Relacji - https://krainarelacji.pl/product-category/puzlaki/ wyróżnia się na tle typowych sklepów. Dużo produktów tam jest nastawionych na realne wspieranie rozwoju, nie tylko motoryki, ale też emocji i relacji z rodzicami.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Pią Lis 28, 2025 19:05    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ul. Generała Tadeusza Pełczyńskiego Strona Główna -> Polecane Usługi Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: