| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Owodnik
|
Wysłany: Wto Lut 16, 2021 14:00 Temat postu: Polecana firma od rolet? |
|
|
| Witajcie, kogo polecilibyście do montażu rolet w Warszawie? Sytuacja jest o tyle skomplikowana, że okna mają bardzo niestandardowe rozmiary - koła, trójkąty itp. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Wto Lut 16, 2021 14:00 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Alienia
|
Wysłany: Wto Lut 16, 2021 15:24 Temat postu: |
|
|
| Z tego, co mi wiadomo, to wszelkie rolety w Warszawie wykonują oni. Również takie do tego typu okien, na indywidualny wymiar. Skontaktuj się koniecznie z tą firmą. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
LexLuger
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
olivia
|
Wysłany: Sro Sie 25, 2021 18:41 Temat postu: |
|
|
| A sprawdzaliście na stronie budujemyonline.pl? Bo w sumie tam można znaleźć najróżniejsze artykuły do okien, czy to rolety, izolacje, czy moskietiery... Ja na waszym miejscu zapoznałam się dokładnie z ich ofertą. Ja przykładowo chce kupić tam nawet okno włazowe gtl velux , które pozwoli mi w razie czego dostać się na dach. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
KonradCurze
|
Wysłany: Sro Wrz 22, 2021 12:31 Temat postu: |
|
|
Najlepiej sprawdzić w internecie. Tam jest dużo ciekawych ofert. Tak ja to widzę!!
|
 |
CaptainArtemis
|
Wysłany: Pią Paź 29, 2021 11:05 Temat postu: |
|
|
Na pewno Włosi robią pieknę rolety i dywany. Warto z nich korzystać moim zdaniem regularnie!!!!
|
 |
Bombelek14
|
Wysłany: Sro Lis 03, 2021 11:35 Temat postu: |
|
|
| Jestem w trakcie budowy domu i w moim przypadku zamówiłem okna PCV bydgoszcz oraz rolety z oferty firmy Perfect. Na miejscu uzyskałem ogromną pomoc podczas wyboru okien, mnóstwo porad oraz informacji w tym temacie. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Anabell
|
Wysłany: Wto Gru 21, 2021 15:05 Temat postu: |
|
|
| LexLuger napisał: | | Ciężko powiedzieć. Takich ciekawych firm w Polsce jest bardzo dużo. |
To prawda, dlatego przed wyborem odpowiedniego wykonawcy warto zrobić rozeznanie. Ja akurat pochodzę z podkarpacia i jeżeli chodzi o rolety korzystałam z firmy Gemelo - pełen profesjonalizm, szybko i sprawnie wykonane, a cena adekwatna do usługi. Jeżeli, tak jak koleżanka wyżej, jesteście ze stolicy, to musicie się z nimi kontaktować - nie jestem pewna, czy realizują projekty w każdym regionie Polski. Ale podsyłam link do rolet https://gemelo.pl/oferta/rolety-zewnetrzne i życzę powodzenia! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kazikdobry
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
beredo
|
Wysłany: Sob Mar 12, 2022 04:23 Temat postu: |
|
|
| Rolety zewnętrzne od https://rolety-zewnetrzne.info/ to najwyższa jakość, bogata gama kolorystyczna i solidne materiały |
|
| Powrót do góry |
|
 |
LexLuger
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Łasica23
|
Wysłany: Sro Mar 23, 2022 23:39 Temat postu: |
|
|
| Do rolety trzeba mieć też dobrej jakości okno. Cały montaż trzeba dobrze przemyśleć i najlepiej wymieniać rolety przy okazji zmiany okien. Polecam sprawdzić drutex. To bardzo dobra firma z oknami, które świetnie prezentują się z roletami, a w dodatku są bardzo wytrzymałe i szczelne. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
LexLuger
|
Wysłany: Pią Mar 25, 2022 09:53 Temat postu: |
|
|
Dobre rolety to jest naprawdę fajna sprawa. Ja kocham korzystać z takich rzeczy. To jest po prostu świetna opcja!!!
|
 |
pieknyolek
|
Wysłany: Wto Maj 17, 2022 12:50 Temat postu: |
|
|
| Łasica23 napisał: | | Do rolety trzeba mieć też dobrej jakości okno. Cały montaż trzeba dobrze przemyśleć i najlepiej wymieniać rolety przy okazji zmiany okien. Polecam sprawdzić drutex. To bardzo dobra firma z oknami, które świetnie prezentują się z roletami, a w dodatku są bardzo wytrzymałe i szczelne. |
A zostawiają po sobie porządek?
|
 |
bolognia999
|
Wysłany: Pią Maj 27, 2022 12:24 Temat postu: |
|
|
Niestety nie znam nikogo takiego w warszawie, lecz również szukam bo chciałbym je do swojego domu.
Leczenie alkoholizmu Warszawa |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pią Maj 27, 2022 12:24 Temat postu: |
|
|
|
|