Forum ul. Generała Tadeusza Pełczyńskiego Strona Główna ul. Generała Tadeusza Pełczyńskiego
forum mieszkańców osiedli osi ulicy Pełczyńskiego

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Dom
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ul. Generała Tadeusza Pełczyńskiego Strona Główna -> Pełczyńskiego
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
krystynaxx

PostWysłany: Sob Gru 17, 2022 16:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A co powiecie na takie rozwiązanie jak rekuperacja decentralna ? Faktycznie u nas sprawdziła się ona jednak doskonale pod każdym względem.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Adres AIM
Reklama

Wysłany: Sob Gru 17, 2022 16:39    Temat postu:

Powrót do góry
ravita

PostWysłany: Sob Sty 21, 2023 13:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Co do poprzednich pytań odnośnie posadzek betonowych, to na pewno odsyłam Was do firmy http://umbrapolska.pl/ oni zajmują się renowacją tego typu powierzchni przy użyciu nowoczesnego sprzętu, a co najlepsze szybko, skutecznie i w bardzo dobrej cenie.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
olivia

PostWysłany: Pon Sty 23, 2023 06:09    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W sumie u nas zacznie się niedługo budowa domu, ale na spokojnie jeszcze nie wiem, co zrobimy. Na pewno podoba mi się coś takiego jak wyroby betonowe , bo to można wielorako wykorzystać. No i pod tym względem mocno się na tym skupiam. Wiecie, no nie będzie to dla mnie problematyczne, a na pewno się sprawdzi.
Powrót do góry
andrea8

PostWysłany: Wto Sty 31, 2023 09:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Osprzę, jak i akcesoria typu Adapter kątowy do wiertarki, to możecie za to dostać na stronie rastool.pl. Tam znajdziecie wszelkiego rodzaju artykuły, narzędzia, które wam się z pewnością przydadzą podczas prac budowalnych, czy remontowych, także warto się u nich rozglądnąć.
Powrót do góry
sabinta

PostWysłany: Czw Lut 16, 2023 19:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mnie bardzo zależy na tym by mój dom był odpowiednio zaaranżowany, bardzo bym chciała by był też przytulny, więc często szukam różnych porad w sieci. Nawet znalazłam niedawno https://wnetrzarskieinpiracje.pl/ , zaglądaliście już może tutaj?
Powrót do góry
krystynaxx

PostWysłany: Wto Lut 21, 2023 09:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A w jaki sposób ułatwiacie sobie czyszczenie posadzki? Słyszałam, że bardzo dobrą firmą jest https://dreamclean.pl/czyszczenie-posadzek-w-gdansku-i-gdyni/ i co ważne tutaj jednak usługi są świadczone na bardzo wysokim poziomie
Powrót do góry
LexLuger

PostWysłany: Wto Lut 21, 2023 14:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dobry dom na pewno się przyda. Warto w moim przekonaniu ten dom to jest zawsze najlepsza inwestycja.
krystynaxx

PostWysłany: Wto Lut 28, 2023 11:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A co sądzicie o bostikA2 ? Słyszałam, że jednak tutaj oferta jest naprawdę dobra, więc może akurat to będzie świetny wybór.
Powrót do góry
Bombelek14

PostWysłany: Wto Mar 14, 2023 14:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Długo szukałem odpowiednich mebli, które spełnią moje oczekiwania. Wszelkie meble do mojego mieszkania, w tym np. biały stojak na papier toaletowy zamawiam w sprawdzonym sklepie internetowym Drewik, ponieważ moim zdaniem mają bardzo dobre ceny.
Powrót do góry
Anabell

PostWysłany: Sro Mar 29, 2023 10:56    Temat postu: Wywóz gruzu warszawa Odpowiedz z cytatem

Jeśli planujemy budowę domu, to musi być moim zdaniem, zastosowana przy tym, odpowiednia utylizacja odpadów, czy gruzu. Uważam, że nie powinno to zalegać na placu budowy i w otoczeniu domu. Są firmy, które świadczą usługi wywozu gruzu i innych odpadów, jak np. wywóz gruzu Warszawa - https://www.gruznet.pl/mazowieckie/wywoz-gruzu-warszawa/ . Firma, która działa prężnie na terenie Warszawy, ale także w 16 województwach w Polsce. Warto zwrócić na nią uwagę.
Powrót do góry
LexLuger

PostWysłany: Sro Mar 29, 2023 12:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja najbardziej lubię mieszkać w inteligentnym domu. To jest opcja fantastyczna w moim przekonaniu!!! Takie rzeczy uwielbiam.
krystynaxx

PostWysłany: Wto Kwi 18, 2023 14:02    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wydaje mi się, że może wam się też spodobać pompa woda powietrze . Ostatnio właśnie dużo osób zachwalało sobie tą firmę ze względu na wysokiej jakości urządzenia i do tego ceny nie są jakieś wygórowane.
Powrót do góry
Anabell

PostWysłany: Wto Kwi 25, 2023 10:35    Temat postu: Blachodachówka hybrydowa Odpowiedz z cytatem

Jeśli zaczynacie budowę domu, lub myślicie o nowym pokryciu dachowym, to zainwestujcie w dobre materiały budowlane i solidny dach https://bratex.pl/produkty/centro/ . Może w tym przypadku sprawdzić się blachodachówka hybrydowa, która jest szybka w instalacji i trwała. Warto zastanowić się nad kwestią dachu, który będzie znaczący dla całej konstrukcji.
Powrót do góry
różowy

PostWysłany: Sro Maj 17, 2023 12:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zastanawiałem się jak szybko i sprawnie uporać się z wymianą podłogi w domu i z pomocą przyszedł mi kolega, który polecił mi firmę Superparkiet.pl. Mają bardzo duży asortyment podłóg wiodących producentów w bardzo korzystnych cenach. Dodatkowo dysponują ekipami doświadczonych fachowców, którzy zajmą się zerwaniem starej podłogi i położeniem nowej. Pełną ofertę można znaleźć na stronie https://superparkiet.pl/ i w jednym miejscu załatwić wszystko.
Powrót do góry
olivia

PostWysłany: Pon Maj 29, 2023 20:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Oczywistą sprawą jest to, aby odpowiednio też się przygotować do budowy przede wszystkim warto sobie zrobić rozeznanie w tym - jakie, gdzie materiały też warto kupić? Ja z tego co zauważyłam to sporo poleceń jest w stosunku co do firmy https://kiosk-express.pl/pl/p/Grzebien-okapowy-plaski-wroblowka-50mm-x-1mb-COROKAP/80 - także możecie w razie czego sprawdzić sobie ich ofertę.
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Pon Maj 29, 2023 20:20    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ul. Generała Tadeusza Pełczyńskiego Strona Główna -> Pełczyńskiego Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następny
Strona 6 z 10
Skocz do: