| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
krystynaxx
|
Wysłany: Sob Gru 17, 2022 16:39 Temat postu: |
|
|
| A co powiecie na takie rozwiązanie jak rekuperacja decentralna ? Faktycznie u nas sprawdziła się ona jednak doskonale pod każdym względem. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sob Gru 17, 2022 16:39 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ravita
|
Wysłany: Sob Sty 21, 2023 13:59 Temat postu: |
|
|
| Co do poprzednich pytań odnośnie posadzek betonowych, to na pewno odsyłam Was do firmy http://umbrapolska.pl/ oni zajmują się renowacją tego typu powierzchni przy użyciu nowoczesnego sprzętu, a co najlepsze szybko, skutecznie i w bardzo dobrej cenie. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
olivia
|
Wysłany: Pon Sty 23, 2023 06:09 Temat postu: |
|
|
| W sumie u nas zacznie się niedługo budowa domu, ale na spokojnie jeszcze nie wiem, co zrobimy. Na pewno podoba mi się coś takiego jak wyroby betonowe , bo to można wielorako wykorzystać. No i pod tym względem mocno się na tym skupiam. Wiecie, no nie będzie to dla mnie problematyczne, a na pewno się sprawdzi. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
andrea8
|
Wysłany: Wto Sty 31, 2023 09:59 Temat postu: |
|
|
| Osprzę, jak i akcesoria typu Adapter kątowy do wiertarki, to możecie za to dostać na stronie rastool.pl. Tam znajdziecie wszelkiego rodzaju artykuły, narzędzia, które wam się z pewnością przydadzą podczas prac budowalnych, czy remontowych, także warto się u nich rozglądnąć. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
sabinta
|
Wysłany: Czw Lut 16, 2023 19:44 Temat postu: |
|
|
| Mnie bardzo zależy na tym by mój dom był odpowiednio zaaranżowany, bardzo bym chciała by był też przytulny, więc często szukam różnych porad w sieci. Nawet znalazłam niedawno https://wnetrzarskieinpiracje.pl/ , zaglądaliście już może tutaj? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
krystynaxx
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
LexLuger
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
krystynaxx
|
Wysłany: Wto Lut 28, 2023 11:47 Temat postu: |
|
|
| A co sądzicie o bostikA2 ? Słyszałam, że jednak tutaj oferta jest naprawdę dobra, więc może akurat to będzie świetny wybór. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bombelek14
|
Wysłany: Wto Mar 14, 2023 14:38 Temat postu: |
|
|
| Długo szukałem odpowiednich mebli, które spełnią moje oczekiwania. Wszelkie meble do mojego mieszkania, w tym np. biały stojak na papier toaletowy zamawiam w sprawdzonym sklepie internetowym Drewik, ponieważ moim zdaniem mają bardzo dobre ceny. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Anabell
|
Wysłany: Sro Mar 29, 2023 10:56 Temat postu: Wywóz gruzu warszawa |
|
|
| Jeśli planujemy budowę domu, to musi być moim zdaniem, zastosowana przy tym, odpowiednia utylizacja odpadów, czy gruzu. Uważam, że nie powinno to zalegać na placu budowy i w otoczeniu domu. Są firmy, które świadczą usługi wywozu gruzu i innych odpadów, jak np. wywóz gruzu Warszawa - https://www.gruznet.pl/mazowieckie/wywoz-gruzu-warszawa/ . Firma, która działa prężnie na terenie Warszawy, ale także w 16 województwach w Polsce. Warto zwrócić na nią uwagę. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
LexLuger
|
Wysłany: Sro Mar 29, 2023 12:30 Temat postu: |
|
|
Ja najbardziej lubię mieszkać w inteligentnym domu. To jest opcja fantastyczna w moim przekonaniu!!! Takie rzeczy uwielbiam.
|
 |
krystynaxx
|
Wysłany: Wto Kwi 18, 2023 14:02 Temat postu: |
|
|
| Wydaje mi się, że może wam się też spodobać pompa woda powietrze . Ostatnio właśnie dużo osób zachwalało sobie tą firmę ze względu na wysokiej jakości urządzenia i do tego ceny nie są jakieś wygórowane. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Anabell
|
Wysłany: Wto Kwi 25, 2023 10:35 Temat postu: Blachodachówka hybrydowa |
|
|
| Jeśli zaczynacie budowę domu, lub myślicie o nowym pokryciu dachowym, to zainwestujcie w dobre materiały budowlane i solidny dach https://bratex.pl/produkty/centro/ . Może w tym przypadku sprawdzić się blachodachówka hybrydowa, która jest szybka w instalacji i trwała. Warto zastanowić się nad kwestią dachu, który będzie znaczący dla całej konstrukcji. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
różowy
|
Wysłany: Sro Maj 17, 2023 12:55 Temat postu: |
|
|
| Zastanawiałem się jak szybko i sprawnie uporać się z wymianą podłogi w domu i z pomocą przyszedł mi kolega, który polecił mi firmę Superparkiet.pl. Mają bardzo duży asortyment podłóg wiodących producentów w bardzo korzystnych cenach. Dodatkowo dysponują ekipami doświadczonych fachowców, którzy zajmą się zerwaniem starej podłogi i położeniem nowej. Pełną ofertę można znaleźć na stronie https://superparkiet.pl/ i w jednym miejscu załatwić wszystko. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
olivia
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|