|
ul. Generała Tadeusza Pełczyńskiego forum mieszkańców osiedli osi ulicy Pełczyńskiego
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
andrea8
|
Wysłany: Sro Kwi 29, 2026 14:31 Temat postu: |
|
|
| Widziałam ostatnio na jednej ze stron takie dziwne, puszyste ciasto gąbka i nie daje mi to spokoju. Wygląda to tak delikatnie, niemal jak chmurka! Czy któraś z Was to zamawiała? Ciekawi mnie, czy to jest bardzo słodkie i jaką ma właściwie konsystencję po wyjęciu z opakowania. Szukam czegoś oryginalnego do kawy, co zaskoczy moich gości w niedzielę, i zastanawiam się, czy to będzie dobry wybór." |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sro Kwi 29, 2026 14:31 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
olivia
|
Wysłany: Nie Maj 31, 2026 15:26 Temat postu: |
|
|
| Od jakiegoś czasu chodzi za mną coca cola waniliowa, bo dawno nie piłam żadnej nietypowej wersji coli. Czasem fajnie kupić coś innego niż standardowe smaki dostępne w każdym sklepie. W Crunnchy widziałam sporo zagranicznych napojów i kilka wygląda naprawdę interesująco. Chyba zrobię sobie mały zestaw różnych smaków do przetestowania podczas weekendowego odpoczynku. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Nie Maj 31, 2026 15:26 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |