Forum ul. Generała Tadeusza Pełczyńskiego Strona Główna ul. Generała Tadeusza Pełczyńskiego
forum mieszkańców osiedli osi ulicy Pełczyńskiego

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Opinie o Legion Real Estate

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ul. Generała Tadeusza Pełczyńskiego Strona Główna -> Polecane Usługi
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
KoralowaRóża

PostWysłany: Wto Sty 21, 2025 17:01    Temat postu: Opinie o Legion Real Estate Odpowiedz z cytatem

Witam wszystkich!

Rozważam współpracę z Legion Real Estate w celu zakupu nieruchomości na Bali. Chciałbym usłyszeć prawdziwe opinie od tych, którzy już mieli z nimi do czynienia.

Interesuje mnie:

Jak oceniacie jakość usług?
Jak przejrzyste są oferty i warunki?
Czy napotkaliście jakieś problemy i jak zostały one rozwiązane?
Wasza opinia jest dla mnie bardzo ważna, ponieważ chcę być pewny swojego wyboru. Z góry dziękuję za wszelkie informacje lub rekomendacje!

Życzę miłego dnia!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Wto Sty 21, 2025 17:01    Temat postu:

Powrót do góry
catlinpurple

PostWysłany: Wto Sty 21, 2025 17:13    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wszystko poszło świetnie, zainwestowałem w willę przez Legion. Wszystko robiłem zdalnie, nie musiałem nigdzie latać. Menedżerowie szybko nagrali wideo z budowy, podali wszystkie szczegóły. Były drobne czkawki ze stroną internetową, ale chłopaki szybko rozwiązali problem. Chciałbym również podziękować Aleksandrowi za jego podejście - widać, że trzyma rękę na pulsie projektu
Powrót do góry
Mcbride

PostWysłany: Pon Sty 27, 2025 11:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Znajomi polecili Legion. Zrobiłem wszystko online, wysłali mi film z obiektu i od razu podpisałem umowę. Miło pracować z profesjonalistami
Powrót do góry
homlaki

PostWysłany: Pon Sty 27, 2025 12:24    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zainwestowałem w willę za pośrednictwem Legion. Na początku miałem wątpliwości, ale menedżerowie wyjaśnili wszystko szczegółowo. Trochę opóźnili budowę, ale informowali mnie na bieżąco. Wszystko jest w porządku
Powrót do góry
SłonecznyWiatr

PostWysłany: Pon Lut 10, 2025 20:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Podobało mi się podejście zespołu Legion. Odpowiedzieli na wszystkie moje pytania, a nawet zaoferowali przegląd wideo obiektów w budowie. Byłem pod szczególnym wrażeniem ich założyciela, Alexandra Gulyaeva, który jest profesjonalny i responsywny. I po takiej konsultacji kupiłem penthouse w kompleksie Pandava Dream, jestem bardzo zadowolony)
Powrót do góry
TajemniczyWędrowiec

PostWysłany: Sro Lut 12, 2025 16:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Po konsultacji z Legion mogę powiedzieć, że są profesjonalistami. Wszystkie procesy są jasno wyjaśnione i oferują również dodatkowe opcje, takie jak wycieczki wideo po nieruchomościach. To dla mnie ważne, że firma wychodzi naprzeciw swoim klientom. Obecnie badam możliwości inwestycyjne w kamienice w Chang'an
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Sro Lut 12, 2025 16:29    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ul. Generała Tadeusza Pełczyńskiego Strona Główna -> Polecane Usługi Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: