Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
ynos89
|
Wysłany: Sob Mar 09, 2019 19:47 Temat postu: Kompleksowe ubezpieczenia |
|
|
Cześć,
Pojęcie kompleksowych ubezpieczeń, może być rozumiane na wiele różnych sposobów. Istnieją bowiem polisy, które mogą objąć ochroną praktycznie każdą strefę naszego życia. Według mnie podczas wybierania odpowiedniego ubezpieczyciela, powinniśmy w dużej mierze kierować się nie tylko opiniami na jego temat, ale przede wszystkim historią i zakresem usług jaki oferują. Tak np. ja ubezpieczając swoje auto, postanowiłem, że skorzystam z dostępnym w internecie kalkulatorów, tak aby podczas wizyty u agenta ubezpieczeniowego, mieć świadomość ile powinna wynieść mnie składka polisy oraz w jakich przedziałach cenowych są one oferowane. Tym sposobem udało mi się znaleźć najlepsze i najtańsze ubezpieczenie na stronie - https://kalkulator.mtu24.pl/motor/ikdirmtu24pl/vehicle dostałem nie tylko bardzo atrakcyjną i konkurencyjną cenę, ale przede wszystkim jest ona stosunkowo niewielka za szeroki zakres ochrony, który zawiera. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sob Mar 09, 2019 19:47 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Dawidmyc
|
Wysłany: Wto Mar 19, 2019 19:19 Temat postu: |
|
|
Ja jestem przed podróżą po Europie i zastanawiam się czy dokupić jakieś ubezpieczenie czy wystarczy wyrobić kartę EKUZ. Z tego co dowiedziałam się ze strony https://ekuz.com.pl/ jest ona naprawdę bardzo przydatna i obejmuje wiele rzeczy więc może wyrobienie jej wystarczy? Co sądzicie o tym pomyśle? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mindi
|
Wysłany: Nie Mar 24, 2019 12:43 Temat postu: |
|
|
Świetnie, że dzielicie się swoimi opiniami w takich kwestiach. Naprawdę dobrze poczytać takie subiektywne komentarze. _________________ blog edukacyjny |
|
Powrót do góry |
|
 |
Tomek349
|
Wysłany: Pon Mar 25, 2019 19:12 Temat postu: |
|
|
Moim zdaniem kompleksowe ubezpieczenie to podstawa. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Dzastina
|
Wysłany: Pon Mar 25, 2019 21:04 Temat postu: |
|
|
Ubezpieczenie to naprawdę ważna sprawa. Zwłaszcza na wyjazdach. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Juszaga
|
Wysłany: Czw Mar 28, 2019 23:03 Temat postu: |
|
|
Ubezpieczenia to naprawdę istotna sprawa w dzisiejszych czasach. Dobrze, że poruszacie ten temat. _________________ portmonetki Kochmanski |
|
Powrót do góry |
|
 |
kat14
|
Wysłany: Wto Kwi 02, 2019 19:54 Temat postu: |
|
|
Z ubezpieczeniami jest też trochę tak, jak z innymi produktami. Jak coś jest do wszystkiego, to jest do niczego... Dlatego warto rozdzielać. Oczywiście, ubezpieczenia majątkowe zawsze będą innym działem, więc się nie łączą z innymi, zwłaszcza tymi najważniejszymi, czyli ubezpieczeniami na życie.
Dobrze jest mieć możliwość porównania i żaden automat za nas tego nie zrobi, więc kalkulatory wszelkie służą tylko zdobyciu danych klienta, bo finalnie i tak kontaktuje się agent czy konsultant co najmniej przez telefon... I słusznie. Tyle, że ubezpieczenia na życie w ogóle w taki sposób kupować nie należy, a jak to robić bardzo fajnie opisali tutaj i w tym miejscu na portalu Tu Łódź. Kilka porad, które mogą uratować wiele rodzin... _________________ "Jeśli zabijasz czas będziesz miał go coraz mniej"
Warto odwiedzić Bloga dla niepokornych. |
|
Powrót do góry |
|
 |
darek333
|
Wysłany: Pią Kwi 05, 2019 16:14 Temat postu: |
|
|
Ja ostatnio mam bardzo ciekawie ubezpieczenie.Z tego ubezpieczenia jestem po prostu niesamowicie zadowolony. _________________ wynajem samochodów długoterminowy |
|
Powrót do góry |
|
 |
Rezia
|
Wysłany: Sob Kwi 06, 2019 17:49 Temat postu: |
|
|
Teraz naprawdę pojawia się coraz więcej ofert takich ubezpieczeń. Moim zdaniem najlepiej na spokojnie porównać sobie kilka opcji i wybrać odpowiednią dla siebie. _________________ opinie |
|
Powrót do góry |
|
 |
hiacynt
|
Wysłany: Pon Kwi 08, 2019 18:09 Temat postu: |
|
|
Według mnie takie ubezpieczenie może wyjść o wiele korzystniej niż wszystko osobno _________________ łóżko piętrowe |
|
Powrót do góry |
|
 |
Abedio
|
Wysłany: Wto Kwi 09, 2019 13:02 Temat postu: |
|
|
Obecnie ubezpieczenia zyskały mocno na popularności. Sam zastanawiam się czy czegoś sobie dodatkowo nie wykupić. |
|
Powrót do góry |
|
 |
sleczka
|
Wysłany: Wto Kwi 23, 2019 12:38 Temat postu: |
|
|
A co uważacie o ofercie
Ostatnio zmieniony przez sleczka dnia Pon Maj 06, 2019 18:23, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
kszysztof
|
Wysłany: Sro Kwi 24, 2019 19:12 Temat postu: |
|
|
Ja od zawsze korzystam z ubezpieczeń grupowych oferowanych mi przez zakład pracy, bo wychodzą bardzo korzystnie _________________ zakłady bukmacherskie |
|
Powrót do góry |
|
 |
Obiah67
|
Wysłany: Pią Cze 21, 2019 14:33 Temat postu: |
|
|
Co jaki czas trzeba je odświeżać?
__
stomatolog chorzów |
|
Powrót do góry |
|
 |
Elorc96
|
Wysłany: Pon Lip 29, 2019 22:13 Temat postu: |
|
|
A jakie ubezpieczenie na szkolną wycieczkę?
__
koszulki metalowe |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Lip 29, 2019 22:13 Temat postu: |
|
|
|