Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Mankosa
|
Wysłany: Czw Gru 14, 2023 09:48 Temat postu: Polecany prawnik- Kraków i okolice |
|
|
Witam, mój syn od jakiegoś czasu sprawia sporo problemów, używki, bójki, drobne kradzieże. Nie jest złym chłopcem, po prostu wpadł w złe towarzystwo. Skończył 18 lat i czeka go sprawa w sądzie. Poszukujemy dobrego prawnika, który zechce go reprezentować. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Czw Gru 14, 2023 09:48 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
filutt
|
Wysłany: Czw Gru 14, 2023 09:54 Temat postu: |
|
|
Kiedyś słyszałam o tym adwokacie. Świadczy porady prawne w Krakowie. O innych kancelariach prawniczych niestety nie słyszałem, bo praktycznie nie korzystam z tego rodzaju usług. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Anabell
|
Wysłany: Sro Sty 03, 2024 13:07 Temat postu: |
|
|
Jak już jesteśmy w temacie kancelarii w Krakowie, powiedzcie mi, znacie specjalistów od praw własności intelektualnej, którzy działają w Małopolsce? Potrzebuję kompleksowej pomocy, wręcz od podstaw, czyli od tego, czym różni się symbol TM od R-ki, jak wygląda rejestracja znaku towarowego itd. Niedługo otwieram własny biznes i chciałabym wszystko odpowiednio zabezpieczyć. Dajcie znać! |
|
Powrót do góry |
|
 |
LexLuger
|
|
Powrót do góry |
|
 |
krystynaxx
|
Wysłany: Pią Mar 01, 2024 16:10 Temat postu: |
|
|
Jeśli szukasz kancelarii prawnej, warto rozważyć https://soltysiak-rajewicz.com/ Ich obsługa cechuje się ogromnym zaangażowaniem w sprawy klientów, a świadczone usługi są na najwyższym poziomie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pią Mar 01, 2024 16:10 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |