Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
andrea8
|
Wysłany: Pon Gru 05, 2022 20:12 Temat postu: |
|
|
Jak chodzi o mikołajkowy prezent, to poszłabym również w kierunku firmy Elfi (sprawdz na Elfi.pl) , ponieważ u nich możecie zamówić spersonalizowany list, albo filmik od Mikołaja. Cena tych produktów nie jest wysoka, a nawet teraz jest na nie promocja- dlatego tym bardziej warto się na nie zdecydować, bo dzieci będą czymś takim zachwycone. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Gru 05, 2022 20:12 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
LexLuger
|
|
Powrót do góry |
|
 |
andrea8
|
Wysłany: Pią Maj 26, 2023 15:45 Temat postu: |
|
|
Może warto byłoby zorientować się w tym co dane dziecko posiada, a czego nie? Co może się przydać itd. Ja przykładowo teraz chrześnicy chcę kupić bocianie gniazdo huśtawka na urodzinki - bo wiem, że coś takiego im się przyda. Właśnie na stronie tohurt.pl. znalazłam już w tym kierunku świetne propozycje. |
|
Powrót do góry |
|
 |
LexLuger
|
Wysłany: Sro Maj 31, 2023 08:02 Temat postu: |
|
|
Dziecku najlepiej kupić szachy. To jest najlepszy nauczyciel życia.
|
 |
Anabell
|
Wysłany: Pią Sie 04, 2023 10:36 Temat postu: |
|
|
Wg mnie klocki wygrywają https://cobi.pl/blog/ Wiadomo, że tego typu zestawy nie nadają się dla 3 latka, ale już nieco starsze dziecko będzie mieć z nich niezłą frajdę, nie wspominają o ojcu dziecka Prezentowane modele to rewelacyjny pomysł nie tylko na zabawę podczas układania, ale wręcz rozpoczęcie świetnego hobby - kolekcjonowania realistycznych modeli marynistycznych, lotnictwa itp. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pią Sie 04, 2023 10:36 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |