Forum ul. Generała Tadeusza Pełczyńskiego Strona Główna ul. Generała Tadeusza Pełczyńskiego
forum mieszkańców osiedli osi ulicy Pełczyńskiego

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Pielęgnacja włosów

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ul. Generała Tadeusza Pełczyńskiego Strona Główna -> Artykuły prasowe, relacje TV, linki dot. ul. Pełczyńskiego
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
karol3326778

PostWysłany: Nie Cze 26, 2022 08:04    Temat postu: Pielęgnacja włosów Odpowiedz z cytatem

Kilka dni temu dowiedziałem się o https://twojbarber.pl/pielegnacja-wlosow/ . To jest naprawdę rewelacyjna oferta.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Nie Cze 26, 2022 08:04    Temat postu:

Powrót do góry
zagranica

PostWysłany: Sro Cze 29, 2022 15:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Super, że piszesz ten post Very Happy Myślę, że to ważna tematyka. Swoją drogą, ostatnio sama zastanawiałam się, czy można wykonać aborcję za granicą - i znalazłam wiele pomocnych informacji.
Powrót do góry
Qadeerkhan45

PostWysłany: Czw Lip 28, 2022 10:13    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

zagranica napisał:
Super, że piszesz ten post Very Happy Myślę, że to ważna tematyka. Swoją drogą, ostatnio sama zastanawiałam się, czy można wykonać aborcję za granicą - i znalazłam wiele pomocnych informacji.

On the Daily basis Dhankesari 8:00 PM Result announced. Those who have Dhankesari lottery tickets could have result here on this page.
Dhankesari Today Result 11:55 AM
Powrót do góry
ravita

PostWysłany: Czw Maj 25, 2023 10:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W takim razie na stronie https://www.lenaromul.com/ znajdziesz sporo informacji na ten temat i przydatnych porad oraz wskazówek w jaki sposób pielęgnować włosy, aby były w jak najlepszej kondycji. Pozdrawiam i mam nadzieję, że ten wpis okazał się dla ciebie pomocny.
Powrót do góry
krystynaxx

PostWysłany: Wto Mar 26, 2024 16:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Myślę, że również zainteresuje was ta propozycja: https://www.euro.com.pl/suszarki-do-wlosow/babyliss-d215de.bhtml . Ta suszarka wyróżnia się swoją poręcznością oraz solidnym wykonaniem. Dodatkowo, umożliwia znacznie szybsze wysuszenie włosów, co jest jej istotną zaletą.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Adres AIM
RenataGalon

PostWysłany: Czw Kwi 11, 2024 18:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Odpowiednia pielęgnacja włosów jest bardzo ważna. Ja osobiście chodzę na zabiegi keratynowego prostowania włosów i jestem bardzo zadowolona z efektów! Warto też zainteresować się zabiegiem botoksu na włosy, również bardzo polecany. Oba zabiegi odżywiają włosy sprawiając, że się nie puszą.
Powrót do góry
krystynaxx

PostWysłany: Pon Kwi 22, 2024 15:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wydaje się, że najlepszym rozwiązaniem będzie jednak skorzystanie z oferty na stronie https://babylisspro.pl/falco/ Co do suszarek, zauważam, że są one rzeczywiście solidnie wykonane i przede wszystkim działają bez zarzutu.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Adres AIM
różowy

PostWysłany: Wto Kwi 30, 2024 10:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Pielęgnacja włosów często farbowanych wymaga czasu i odpowiednich kosmetyków, a i tak włosy wyglądają nie najlepiej. Jeśli chcemy, żeby farbowanie nie niszczyło naszych włosów, to warto rozważyć zastosowanie naturalnych i ekologicznych farb od firmy Color&Soin, które obchodzą się z włosami bardzo łagodnie. Doskonale kryją i są dostępne w bardzo szerokiej gamie kolorystycznej. W Color&Soin znajdziemy również spraye do odrostów, szampony i maski do włosów farbowanych.
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Wto Kwi 30, 2024 10:28    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ul. Generała Tadeusza Pełczyńskiego Strona Główna -> Artykuły prasowe, relacje TV, linki dot. ul. Pełczyńskiego Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: