Forum ul. Generała Tadeusza Pełczyńskiego Strona Główna ul. Generała Tadeusza Pełczyńskiego
forum mieszkańców osiedli osi ulicy Pełczyńskiego

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

BHP
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ul. Generała Tadeusza Pełczyńskiego Strona Główna -> Tablica Ogłoszeń
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
zenon.nowak456

PostWysłany: Wto Maj 10, 2022 10:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ostatnio przeglądając Internet natrafiłem na bardzo ciekawą stronę, zajmuje się ona sprzedażą gotowego sklepu internetowego z przygotowaną szatą graficzną oraz bazą danych w naprawdę dobrej cenie 💵💵🤩🤩
Idealne rozwiązanie dla osób, którym zależy na czasie.
Serdecznie polecam stronę http://shopisite.cba.pl/ 😁😍😍
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Reklama

Wysłany: Wto Maj 10, 2022 10:43    Temat postu:

Powrót do góry
różowy

PostWysłany: Sob Mar 11, 2023 17:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli temat miał być o BHP, to ja chętnie dowiem się, gdzie kupujecie odzież roboczą. Potrzebuję do wygodne buty robocze do pracy w magazynie oraz spodnie i kurtkę, niestety nie jest tam zbyt ciepło. Na razie znalazłem taki sklep BHP https://optimumbhp.pl/, chciałbym się dowiedzieć, co o nim myślicie?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
ina83

PostWysłany: Sob Kwi 06, 2024 12:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W temacie szkoleń BHP w Łodzi, moją propozycją jest firma Proactive BHP. To specjaliści o solidnym doświadczeniu, potrafiący efektywnie przekazywać wiedzę z zakresu BHP. Co istotne, ich szkolenia są kompleksowe, obejmują pracowników na różnych stanowiskach - administracyjnych, szkolenia BHP Łódź szkolenia BHP Łódź dla pracodawców i osób zarządzających firmami. Ich indywidualne podejście do klienta zasługuje na uwagę, więc warto się z nimi skontaktować.
Powrót do góry
Alicja2024

PostWysłany: Wto Lip 09, 2024 10:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Hej, ja ze swojej strony polecam kursy z bezpieczeństwa i higieny pracy online. Można je potraktować jako rzetelne uzupełnienie informacji i źródło wiedzy, do którego w każdej chwili w razie potrzeby można wrócić. Ja korzystam z www.webszkolenie.pl i jestem zadowolona Smile
Powrót do góry
gnu

PostWysłany: Sro Lut 19, 2025 21:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Przepisy dotyczące odzieży odblaskowej są dość szczegółowe, ale czy faktycznie są przestrzegane? Widziałem ofertę https://www.domaprint.com/odziez-odblaskowa/ i zastanawiam się, które modele najlepiej sprawdzają się w codziennym użytkowaniu. W niektórych branżach widuję osoby, które pracują bez żadnych środków ochronnych, mimo że powinny je mieć. Jakie są Wasze doświadczenia w tym temacie? Czy pracodawcy rzeczywiście dbają o bezpieczeństwo, czy raczej liczy się oszczędność?
Powrót do góry
uniformix

PostWysłany: Sob Mar 29, 2025 19:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W temacie bezpieczeństwa i higieny pracy odpowiednia odzież stanowi niezwykle istotny element. Specjalistyczne materiały używane w produkcji takiej odzieży chronią przed wnikaniem drobnoustrojów, a także są łatwe do dezynfekcji i utrzymania w czystości. Wybór odpowiedniej odzieży medycznej to inwestycja w bezpieczeństwo, komfort pracy oraz pozytywny wizerunek placówki medycznej.
Reklama

Wysłany: Sob Mar 29, 2025 19:34    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ul. Generała Tadeusza Pełczyńskiego Strona Główna -> Tablica Ogłoszeń Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2
Skocz do: