Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Mankosa
|
Wysłany: Czw Sie 05, 2021 06:59 Temat postu: Buty dla syna? |
|
|
Poszukuję modnych i niedrogich butów dla 5 latka. Zakupy z nim to katorga, więc wolałabym zamówić coś w sieci. Znacie może jakiś godny zainteresowania sklep z takimi produktami? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Czw Sie 05, 2021 06:59 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
szafirkarol
|
Wysłany: Czw Sie 05, 2021 09:46 Temat postu: |
|
|
Ja dla dzieci zawsze kupuję stacjonarnie, bo wolę żeby najpierw przymierzyły czy im pasują _________________ automatyka do bram |
|
Powrót do góry |
|
 |
Owodnik
|
|
Powrót do góry |
|
 |
K3hdyt6
|
Wysłany: Pon Sie 09, 2021 18:27 Temat postu: |
|
|
warto popatrzeć na bubuxa.
-
Kultowe Lampy |
|
Powrót do góry |
|
 |
prajot
|
Wysłany: Wto Sie 10, 2021 08:02 Temat postu: |
|
|
Mimo, że dziecko rośnie, warto postawić na buty lepszej marki typu Nike i Adidas
|
 |
Marcel
|
Wysłany: Pon Maj 23, 2022 13:50 Temat postu: |
|
|
My z żoną organizujemy chrzciny i tutaj znalazła ciekawe komplety do chrztu dla chłopca - https://zyzio-and-zuzia.pl/komplety-do-chrztu-dla-chlopca i szukamy jeszcze fajnych bucików, które będą służyć mu też na inne okazje. U nas w sklepach stacjonarnych nie ma zbyt dużego wyboru, dlatego pewnie też kupimy na stronie Zyzio and Zuzia. Tam można znaleźć nie tylko komplety do chrztu, ale też wiele innych ubrań i nie tylko  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Frytka
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Marcel
|
Wysłany: Wto Wrz 27, 2022 13:24 Temat postu: |
|
|
Oj doskonale wiem, co oznaczają zakupy z dzieckiem :O Ja też przerzuciłem się dlatego na zakupy online, trudno jak rozmiar będzie nie taki, albo coś po prostu będzie nie pasować, to zawsze można produkt zwrócić, więc i tak moim zdaniem jest to szybszy i łatwiejszy sposób! Jeżeli chodzi o sklep, w którym kupuje synkowi buty to jest ten - https://butybuty.pl/Obuwie-dzieciece-c14 Jak na razie nie mogę na niego narzekać! |
|
Powrót do góry |
|
 |
ina83
|
Wysłany: Czw Gru 08, 2022 14:39 Temat postu: |
|
|
Na butach dla dziecka nie ma co oszczędzać. Stopa malucha wciąż się kształtuje i buty muszą być mega wygodne i przyjazne dla stóp. Dlatego warto szukać wśród produktów renomowanych producentów. Wiem, że w Pan Pablo znajdziesz wiele znanych marek. Rzuć okiem https://panpablo.pl/pol_m_Dziecko_Buty-1490.html |
|
Powrót do góry |
|
 |
Olina
|
Wysłany: Wto Gru 13, 2022 18:51 Temat postu: |
|
|
Buty to jedno, ale warto również zadbać o porządne akcesoria do butów, które przede wszystkim pomogą utrzymać świetny wygląd butów i jednocześnie ich trwałość. Ja przyznam, że szczególnie zimą stawiam na mocny impregnat, aby uchronić je przed przemakaniem. Do tego też warto zainwestować w porządny szampon. Pozdrawiam! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gflfv57cs
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|